EXPERTISE Project Meeting

UTC
207 meeting room (IT4Innovations)

207 meeting room

IT4Innovations

Studentská 6231/1B 708 33 Ostrava - Poruba Czech Republic
Registration
EXPERTISE Project meeting
Support
    • 11:30 12:30
      Registration 1h
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 14:30
      Welcome 30m
    • 14:30 16:00
      WP presentation (3) 1h 30m
    • 16:00 16:30
      Coffee Break 30m
    • 16:30 18:30
      WP presentation (4) 2h
    • 19:00 21:00
      Social Dinner 2h
    • 09:00 10:30
      WP presentation (3) 1h 30m
    • 10:30 11:00
      Coffee Break 30m
    • 11:00 12:30
      WP presentation (3) 1h 30m
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 15:30
      WP presentation (2) 1h 30m
    • 15:30 16:00
      Coffee Break 30m
    • 16:00 18:00
      Supervisory Board meeting and parallel technical meetings 2h
    • 09:00 12:30
      Social Event 3h 30m

      Industrial area of Dolni oblast Vitkovic
      http://www.dolnivitkovice.cz/domu

    • 12:30 14:00
      Lunch and Closing the meeting 1h 30m